Prohlížeč není podporován

Doporučujeme Google Chrome

Vienna Insurance Group už 25 let na Vídeňské burze

Od první veřejné nabídky v roce 1994 každoročně konstantně vyplácená dividenda

Dne 17. října 1994 vstoupila Vienna Insurance Group (VIG), tehdy jako Wiener Städtische Versicherung, poprvé na Vídeňskou burzu. Od té doby každoročně bez přerušení vyplácí dividendu – celkem přibližně 1,8 miliardy EUR. Možnost podílení se na úspěšném rozvoji koncernu

Podle Dr. Güntera Geyera, současného předsedy dozorčí rady Vienna Insurance Group, který byl jako generální ředitel hnací a utvářející silou expanze do střední a východní Evropy, byl vstup pojišťovacího koncernu na burzu významnou událostí nejen v dějinách podniku. Považuje to za efektivní cestu k získání potřebných prostředků na expanzi do regionu střední a východní Evropy: „To, že nám přibyla zodpovědnost vůči našim investorům a analytikům, obohatilo i naši tradiční firemní kulturu. Dnes, stejně jako tehdy, jde o to, aby se všichni zainteresovaní podíleli na udržitelně pozitivním vývoji koncernu.“ Kompletní informace naleznete v tiskové zprávě.